{keyword} i {city}

bryggan mellan arbetsgivare och arbetssökande

{keyword} i {city}

Vi hjälper dig att hitta ditt nästa jobb och förhoppningsvis kan vi matcha dig med det perfekta arbetet, praktikplatsen eller studierna för just dig. Tack vare vårt stora kontaktnät i Göteborg vet vi vad som efterfrågas. Här fåt du bland annat hjälp med:

Stöd & Matchning

Rekrytering & Bemanning

Hitta ditt jobb via oss

Att hitta lediga jobb är inte alltid så lätt. Det finns gott om lediga jobb på marknaden, men de är fördelade på olika hemsidor och kan vara väldigt svåra att hitta. Därför krävs det ofta många timmar framför datorn varje dag för att söka igenom alla hemsidor där lediga jobb utannonseras. Vi gör det enkelt. Hos oss får du hjälp med rekrytering, att matchas ihop med lediga jobb som passar dig och vi hjälper dig både med att hitta och söka jobbet.

Vi är en arbetsförmedling för alla och finns här för stöttning och vägledningen hela vägen fram till det nya jobbet.

Osäker på vilka kunskaper ett arbete kräver?

Vi är mycket kompetenta när det kommer till arbete och kunskap. Med andra ord vet vi vad som krävs för att man ska kunna få olika arbeten. Därför kan vi hjälpa dig med studievägledning och tala om vilka studier du måste genomföra för att kunna skaffa dig ett visst arbete.

Kontakta oss om du är osäker på val av studier. Vi ger dig rätt vägledning genom hela processen.

FRÅGOR? FYLL I VÅRT FORMULÄR

cv

Få hjälp med CV

Många tycker det är svårt att skriva ett bra CV, men det tycker inte vi. Oavsett om du behöver hjälp med personligt brev CV, eller med att utföra en jobbansökan, ser vi till att du får den hjälpen du behöver. Vi kan utforma ett CV som ger dig drömjobbet genom att hjälpa dig att lyfta fram alla dina förmågor och specialiteter, för att just du ska bli uppmärksammad av arbetsgivaren. Med oss som din arbetsförmedling, får du individanpassad hjälp och professionell förmedling av arbeten.

FÅ HJÄLP MED CV

arbetsträning

Behöver du arbetsträna?

Ibland kan det vara svårt att ta sig ut i arbetslivet, speciellt om man har varit långtidsarbetslös, sjukskriven eller är ny i Sverige. Därför är arbetsträning ett bra verktyg för att träna sig på att utföra ett vanligt arbete. Med arbetsträning får man lära sig att skaffa sig en rutin att arbeta, passa tider och utföra uppgifter efter instruktioner. Arbetsträning är tillgängligt för alla i alla åldrar. Det är till för dem med specifika behov och som av någon anledning känner sig ovan eller osäker med vanliga arbeten och som behöver en långsam introduktion till arbetsmarknaden. Hos oss får du hjälp med din arbetsträning så att du får möjlighet att bygga dig en lyckad karriär i framtiden.

arbetsträning

Vi är bryggan mellan arbetsgivare och arbetssökande

En bra arbetsförmedling ska inte bara matcha jobb med arbetssökande, den ska dessutom kunna vara mellanhanden mellan arbetsgivaren och arbetssökanden. Många företag tar hjälp av en arbetsförmedling för att snabbt och enkelt kunna hitta rätt kompetens. Eftersom vi tror på ett tätt samarbete med företag, hjälper vi till med bemanning och rekrytering för att hjälpa rätt arbetsgivare att hitta rätt arbetssökande. Därför är du som företagare varmt välkommen att vända dig till oss när du får behov av nya medarbetare.